KunstRetraites | schilderen met collages |  De Vleugelslag in Herwijnen
1-3 april en 22-24 juli en 11-13 november 2022

Al doende tot rust komen, een stilstaan in beweging.
Kunstretraites, waarin bezinning en kunst op een organische manier samengaan. Voor mensen die zoeken naar zingeving èn ervan houden ‘aldoende’ te ontdekken. Om met hoofd, hart en handen nieuwe- en ongedachte en creaties en inzichten te komen.
Midden in een prachtige omgeving aan de Waal met kwast en schaar op adem komen.

Soms worden we zo in beslag genomen door de dingen van het leven dat we vergeten dat ook dit weer voorbij gaat. Tijdens deze dagen bezinnen we ons op dit spel van verandering, sleutelmomenten in de tijd. Het is inspiratie voor een serie kleine collages op paneel.
Graag leer ik je via concrete opdrachten verschillende technieken voor het maken van collages. Zo kom je met acrylverf en knipsels tot eigen beelden. Daarbij laten we ons ook inspireren door kunstenaars in de tijd.
Zo kom je geïnspireerd in contact met jezelf mèt en via het scheppen en laten spreken van nieuwe beelden. Beelden die mogelijk een nieuw licht werpen, nieuwe antwoorden geven.

Een levende driedaagse met zelf en samen StilZijn in een groep van maximaal 10 deelnemers.

nadere kennismaking
__________________________________________________________________________________________________

KunstRetraite       €  375,00 op basis van 2 overnachtingen op een éénpersoons kamer, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee.
Kunstretraite +     €  475,00 op basis van 2 overnachtingen op een éénpersoons kamer, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee. Inclusief 2 maal AlDoende ( 1op1 live coaching).
Af te spreken op een eigen moment na de KunstRetraite.

Actie: Inschrijven vóór 31 december 2021 voor deelname in april 2022,  betekent 10 % korting.

Locatie De Vleugelslag
Mooie, rustige en inspiratievolle plek.
Vleugelslag is eenvoudig te bereiken met de auto, maar kan ook worden gevonden met het openbaar vervoer (in combinatie met een taxi)
Parkeerplaatsen zijn aanwezig

Tijden
vrijdagmiddag 13.30- zondagochtend 13.30

Meer informatie en aanmelden
M.O@marliekeovermeer.nl | 06 18 18 18 48