Niet-Weten

De Huijberg, Huijbergen | 10-12 juni | 14-16 oktober 2022

Al doende tot rust komen, een stilstaan in beweging.
Kunstretraites, waarin bezinning en kunst op een organische manier samengaan. Voor mensen die zoeken naar zingeving èn ervan houden ‘aldoende’ te ontdekken. Om met hoofd, hart en handen tot nieuwe- en ongedachte creaties en inzichten te komen. Met verf en kwast op adem komen in inspiratievolle -en stille omgeving van de Huijberg.

  Als ik zoek en luister, dan vind ik het niet       – Albert Herzberg

Niet-weten, het onbekende instappen.
Wat roept het op? Wat te doen en wat te laten? Wie of wat zoek ik dan? Niet weten toestaan, wat vraagt dat van mij? Wat weet ik? Wat betekent dat voor mijn leven?

Niet-weten in woord en daad

Met zelf ervaren en beeld en woord van kunstenaars en mystici
Met beeldend werken en schrijven
Met spreken en zwijgen
Met erkennen wat is
Met Niet-weten en Met Weten

Laat je verrassen met de blik naar binnen èn naar buiten. Kijk (en doe) door de ogen van een kunstenaar. Een ontdekkingsreis van weten en van niet. Een actieve tocht in het onbekende, waarbij het eigen creatieve proces voertuig is. Aspecten van een open levenshouding.
Via concrete opdrachten kom je met acrylverf (en knipsels) tot eigen beelden. Daarbij laten we ons ook inspireren door kunstenaars in de tijd.
Zo kom je geïnspireerd in contact met jezelf mèt en via het scheppen en laten spreken van nieuwe beelden. Beelden die mogelijk een nieuw licht werpen, nieuwe antwoorden geven.

Een levende driedaagse met zelf en samen StilZijn in een groep van maximaal 11 deelnemers.

nadere kennismaking
__________________________________________________________________________________________________

KunstRetraite       €  375,00 op basis van 2 overnachtingen op een éénpersoons kamer, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee.
Kunstretraite +     €  435,00 op basis van 2 overnachtingen op een éénpersoons kamer, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee. Inclusief AlDoende ( 1op1 live coaching) in Nijmegen. Af te spreken op een eigen moment na afloop van de KunstRetraite.

Locatie De Huijbergin Huijbergen (nabij Bergen op Zoom)
De Huijberg is eenvoudig te bereiken met de auto, maar kan ook worden gevonden met het openbaar vervoer.
Parkeerplaatsen zijn aanwezig

Tijden
vrijdagmiddag 13.30 u – zondag 13.30 u

Meer informatie en aanmelden
M.O@marliekeovermeer.nl | 0618181848
Stuur me gerust een mail, wanneer je wilt ik je bel voor een vrijblijvend gesprek om te kijken deze KunstRetaite jou past.